Piec konwekcyjno-parowy gazowy 6.1 FlexiCombi Classic
Najniższa cena produktu 65 947,68 zł z dnia 04.01.2024
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Uniwersalne urządzenie do pieczenia konwekcyjnego do gotowania techniką ręczną i automatyczną. Piec konwekcyjno-parowy zgodny z DIN 18 866 odpowiedni do większości metod gotowania stosowanych w kuchniach komercyjnych. Wybór funkcji gotowania z zastosowaniem konwekcji i bezciśnieniowej świeżej pary osobno, jedno po drugim lub w połączeniu z ciepłem wilgotnym lub suchym. Ustawianie analogowe, cyfrowy wyświetlacz. 6 trybów gotowania. MFB.
- Higieniczna komora do gotowania z odpornej na korozję stali nierdzewnej
- Z oświetleniem halogenowym za szybą wstrząsoodporną
- Higieniczne drzwi komory gotowania z potrójną szybą
- Uchwyt do drzwi obsługiwany jedną ręką
- Bezdotykowy wyłącznik drzwiowy, pozycje blokady drzwi z ogranicznikiem końcowym
- Analogowe ustawienia i cyfrowy wyświetlacz temperatury gotowania, wilgotności, czasu gotowania i temperatury rdzenia
- CookingSteps, FlexiRack, EasyLoad, DynaSteam, ClimaSelect, Ready 2Cook, WaveClean (opcja)
- Wentylator dynamiczny z autorewersem zapewniający wyjątkowo równomierne rezultaty gotowania
- Możliwość zaprogramowania 5 prędkości wentylatora
- Hamulec bezpieczeństwa wentylatora
- Koncepcja obsługi manualnej z 6 trybami gotowania: SoftSteaming, Steaming, ExpressSteaming, Convection, CombiSteaming i Regeneration
- Możliwość zapisania 100 procesów gotowania
- Podstawowa wersja HACCP
- Wbudowana pamięć HACCP
- Gniazdo USB np. do aktualizacji oprogramowania
- Dostępne wersje (opcja): z zawiasami po lewej stronie, wersja więzienna
- Technologia cyfrowych palników MFB z wymuszonym obiegiem powietrza
Warianty:
- WaveClean® automatyczny system czyszczenia
- Drzwi z zawiasem po lewej stronie
- Interfejs do podłączenia systemu optymalizacji energii zgodnie z DIN 18875 i styku bezpotencjałowego
- Dwustopniowy zamek drzwi
- Dodatkowa, zewnętrzna sonda wielopunktowa
- Dodatkowa wielopunktowa sonda temperatury, wkładana z zewnątrz
- Dodatkowa sonda temperatury sous vide, wkładana z zewnątrz
- Zestaw sond temperatury (wielopunktowy i sous vide)
- Zintegrowany prysznic ręczny
- Wersja więzienna
- Wersja morska (tylko w. elektryczna)
- IPX 6 zabezpieczenie przed silnymi strumieniami wody (tylko el.)
- Złącze zasilania z wtyczką CEE (380-415 V)
W celu dokonania zakupu produktu w innych wariantach prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta dostępnym pod adresem e-mail: sklep@gastroeconomy.pl lub telefonem: +48 512 56 44 00.
- Wymiary (LxWxH) (mm): 1020 x 799 x 790
- Waga netto (kg): 127
- Maks. waga wsadu (kg): 54
- Ilość GN1/1: 6; FexiRack: 6 (≈ 10x GN 1/1)
- Ilość posiłków na dzień: 30 - 80 (1/1GN); 30 - 150 (FlexiRack)
- Zasilanie el. (V): 220 - 240
- Moc elektryczna (kW): 0.6
- Moc gazowa (kW): 11